Marjolijn van der Schoot

September 2015 kampte ik met veel te veel overgewicht zoals te zien op de foto. Daarnaast had ik ongeveer 3 keer per maand een migraine aanval en bijna dagelijks hoofdpijn. Het was echt tijd voor actie maar na meerdere onsuccesvolle afvalpogingen te hebben ondernomen was ik nu op zoek naar de juiste begeleiding die wel zou werken. Na een zoektocht op internet kwam ik uit bij Fitlife Coach.

Vol goede moed begonnen echter ging het afvallen in de beginperiode niet zoals gewenst terwijl ik er wel alles voor deed, 3 keer per week sporten en gezond eten. Maar elke weging viel weer tegen en de migraine werd ook maar niet minder. Gelukkig kreeg ik van Rik keer op keer weer het vertrouwen dat wij de oorzaak en daarbij de oplossing zouden vinden. En dat is ook gelukt! Rik kwam met het idee om voedingsmiddelen uit te sluiten om te kijken of daarin de oorzaak van mijn migraine lag. Dit bleek te werken waardoor ik inmiddels al 2 jaar migrainevrij door het leven ga en het afvallen ook lukt. Mijn eerste doel 30 kilo afvallen in 1 jaar tijd gehaald en daarna verder gegaan. In totaal nu 44 kilo kwijt! Hierdoor is er zoveel meer mogelijk en dat had ik nooit verwacht. Ik kan de dromen die ik altijd heb gehad uitvoeren en ik blijf mooie nieuwe doelen stellen voor mijzelf. Mijn motto was en is Opgeven is geen optie! en deze instelling vind ik terug in de begeleiding van Rik.

De werkwijze van Fitlife Coach werkt! Sporten, bewegen, gezond eten en het trainen van de juiste mindset. Ik heb geleerd dat je met commitment op je doelen die doelen kan bereiken en niet terugvalt in oude patronen. Niet alleen een fit lichaam maar ook een fitte mind.

 

Sportschool dicht? Dit zijn de beste opties voor 2021!

Door het Coronavirus stond in 2020 onze gezondheid en het hebben van een goede (mentale) weerstand op de voorgrond. Als we het nieuwe jaar fit, sterk en gezond willen starten dan zijn juist nu die goede voornemens (en vooral de goede acties) belangrijk. Januari is traditioneel een periode van gezond eten, sporten, fitness, diëten, a

Lees meer

Waarom Bootcamp geniaal is

Vanuit het Amerikaanse leger overgenomen door de fitnessindustrie en vervolgens bekend geworden over de hele wereld. Het heeft...

Lees meer
Archief
Frank Heijmen

"Ik was ruim 120 kilo. Met de hulp van Rik nu een nieuwe levensstijl, 13 kilo lichter, meer energie en zelfvertrouwen!"

Frank Heijmen
Betty Bodt

"Ik voel me een stuk fitter en energieker"

Betty Bodt
Ronald Krumeich

"Nu ruim 3 maanden later 11 kg afgevallen en voel me gezond en sterk en krijg complimenten van mijn omgeving. "

Ronald Krumeich
Marjolijn van der Schoot

"Al 2 jaar migraine vrij en totaal 44 kilo afgevallen!"

Marjolijn van der Schoot
Nanne Brouwer

"In de eerste drie maanden ruim 12 kg eraf. Ik merk aan alles dat mijn conditie veel beter is."

Nanne Brouwer
Petra van Kampen

"Door de verandering van leefstijl ben ik mijn droom om te gaan werken in de tropen nu eindelijk aan het realiseren"

Petra van Kampen
Dorenda Brinkman

"Ik ben Rik (en inmiddels zijn groeiende team) enorm dankbaar voor wat ik heb bereikt."

Dorenda Brinkman
Celeste Brink

"De veranderingen die ik doorgemaakt heb zijn echt ‘life changing'"

Celeste Brink
Annemijn

"Dankzij Fitlife Coach horen sporten en gezond leven nu helemaal bij mijn dagelijks leven!"

Annemijn
José

"Blij dat ik deze keuze gemaakt heb ik voel me fit mijn conditie is verbeterd en ik ben in vier maanden ruim 18 kilo afgevallen"

José

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.