Het team van Fitlife Coach

Fitlife Coach bestaat sinds 2012, ontstaan vanuit passie en vergaande interesse in fysieke training en gezondheid. Ondertussen hebben we een team aan trainers die geselecteerd zijn op goede karaktereigenschappen en competentie in hun vak. We bundelen onze krachten en werken gezamenlijk aan één doel: zoveel mogelijk mensen helpen om nu én later fit, gezond en energiek in het leven te staan!

Voor alle trainers van Fitlife Coach geldt dat we werken vanuit passie, persoonlijke ervaring en studie. We werken actief aan onze eigen fitheid, blijven ons verdiepen in de theorie en brengen dit met plezier over aan elkaar en onze leden. Door de kleinschaligheid van de club en de unieke samenstelling van ons team hangt er een gezellige sfeer. We krijgen regelmatig complimenten over de open mentaliteit waarin iedereen welkom is en mag zijn wie hij / zij is, ongeacht het huidige niveau. Dit zorgt er voor dat mensen zich heel snel thuis voelen binnen onze club.


De samenstelling van ons team van toptrainers maakt Fitlife Coach uniek.

Rik van der sar - Personal Trainer

Rik van der Sar

Rik van der sar - Personal Trainer

Achtergrond: Msc Human Movement Science (VU Amsterdam), Food components and Health (Wageningen University), docent lichamelijke opvoeding (ALO Amsterdam).

“Ik ging voor het eerst naar een fitness om door kracht- en conditietraining beter te worden in mijn eigen sport. De interesse in praktijk en theorie groeide steeds verder. En omdat prestatie onlosmakelijk verbonden is met leefstijl hoorde verdere verdieping in bijvoorbeeld voeding en herstel daar ook bij. Ik maakte opleidingskeuzes die binnen het domein van sport en gezondheid vielen en ging tijdens mijn masterstudie al aan de slag als personal trainer.”

“De kennis die ik heb wil ik graag overdragen aan anderen. Daarbij wil ik de route naar een gezonde leefstijl voor mijn leden zo simpel mogelijk maken. Het geeft mij veel voldoening wanneer iemand zijn leefstijl verbetert en daardoor doelen als afvallen, fitter worden, sterker worden, kan behalen en behouden.”

“Mijn sterkste punten als trainer zijn openheid, ik oordeel niet snel over mensen, geduld, discipline, doorzettingsvermogen en een sterk analytisch vermogen waarmee ik snel een goede inschatting kan maken van met welke aanpak iemand het meest geholpen is.”


Niels van Driel - Personal Trainer

Niels van Driel

Niels van Driel - Personal Trainer

Achtergrond: Milo personal trainer diploma (EREPS erkend), altijd ‘in the gym’ en sociaal dier.

“Vergelijk jezelf met wie je gisteren was en niet met wie iemand anders vandaag is.”

“Ik was 17 jaar en dun (60 kg) toen ik voor het eerst in aanraking kwam met fitness. Door de krachttraining zag ik al snel resultaat in spiergroei en ik raakte verslaaft aan fitness, fysieke shaping en gezonde leefstijl. Dit is echt deel geworden van mij als persoon. Omdat ik meer ging trainen vond ik dat ik ook meer moest weten. In eerste instantie schoolde ik mezelf bij via filmpjes van experts op internet om zo de hoe en waarom vragen te begrijpen. Maar ook op het gebied van leefstijl zoals voeding en slaap ging ik de diepte in.”

“Eén van de leukste dingen als personal trainer vind ik om mensen positieve energie mee te geven. Ook al komen ze moe de deur binnen dat ik ze met positieve energie de deur uit zie gaan. Ik denk dat iedereen onder juiste begeleiding en motivatie die knop kan omzetten en een heel goed resultaat voor lijf en conditie kan behalen, daar wil ik mensen bij helpen. Ik wordt beschreven als een mensen mens die zich goed kan inleven in de persoon. Mensen voelen zich bij mij heel snel op hun gemak. Daarnaast ben ik creatief met oefeningen en probeer ik de trainingen altijd leuk en afwisselend te houden.”


Marije Haasjes - Docent yin yoga

Marije Haasjes

Marije Haasjes - Docent yin yoga

Achtergrond: Yin yoga docent opleidingen van BIVAG; basisopleiding, chakrapsychologie, de yin medicine opleidingen en yin yoga 3.3 opleiding. Daarnaast theaterdocent en trainer.

“Na 10 jaar power yoga lessen gevolgd te hebben bij diverse docenten kwam ik na mijn zwangerschap in aanraking met yin yoga. Er gebeurde zoveel in mijn lijf door deze lessen; klachten verdwenen, ik kreeg meer energie en voelde mij gelukkiger. Dat inspireerde mij de yin yoga docenten opleiding bij BIVAG in Sneek te volgen. Toen ik eenmaal begon kon ik niet meer stoppen!”

“Gezondheid en vitaliteit zijn voor mij belangrijke voorwaarden om mij goed en gelukkig te voelen. Mijn doel is dat mensen ontdekken dat ze zichzelf kunnen herstellen en preventief te werk kunnen gaan. De yin yoga zorgt ervoor dat het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt aangezet door contact te maken met je lichaam en werkelijk te voelen. Wat is er nu mooier dan mensen dat in mijn lessen te laten ervaren!”


Niki van der Sar

Niki van der Sar

Niki van der Sar

Achtergrond: Vrouw van, docent basisonderwijs (PABO) en moeder van twee.

De combinatie van fysieke training en yin yoga is echt zó fijn! Wekelijks doe ik mee met de groepstrainingen en de yoga van Fitlife Coach. En als ik een keertje niet kan dan mis ik het echt. Het is een belangrijk deel van mij geworden.

En dat zie je ook terug bij ons thuis. We hechten veel waarde aan een gezonde leefstijl. Een keertje snoepen mag echt wel maar de basis is lekker en gezond eten in combinatie met sport en ontspanning. Het is gewoon heerlijk om ‘s avonds thuis, na een hectische dag in alle rust wat yin yoga oefeningen te doen. Ik merk het effect van een gezonde leefstijl, voel me fit en vrolijk en zou het iedereen willen aanraden!

Ik wil de leden van Fitlife Coach ook een handje helpen om echte leefstijl veranderingen te maken. Door het organiseren van evenementen en het regelmatig delen van gezonde recepten in onze community hoop ik te inspireren en motiveren.


 

Waarom Bootcamp geniaal is?

Vanuit het Amerikaanse leger overgenomen door de fitnessindustrie en vervolgens bekend geworden over de hele wereld. Het heeft...

Lees meer

Fitlife Story Reenu

Meet Reenu (33) from Kerala, India. Living in Holland since 2015 for her work as a Computer Science Engineer. Without knowing t...

Lees meer
Archief
Frank Heijmen

"Ik was ruim 120 kilo. Met de hulp van Rik nu een nieuwe levensstijl, 13 kilo lichter, meer energie en zelfvertrouwen!"

Frank Heijmen
Betty Bodt

"Ik voel me een stuk fitter en energieker"

Betty Bodt
Ronald Krumeich

"Nu ruim 3 maanden later 11 kg afgevallen en voel me gezond en sterk en krijg complimenten van mijn omgeving. "

Ronald Krumeich
Marjolijn van der Schoot

"Al 2 jaar migraine vrij en totaal 44 kilo afgevallen!"

Marjolijn van der Schoot
Nanne Brouwer

"In de eerste drie maanden ruim 12 kg eraf. Ik merk aan alles dat mijn conditie veel beter is."

Nanne Brouwer
Petra van Kampen

"Door de verandering van leefstijl ben ik mijn droom om te gaan werken in de tropen nu eindelijk aan het realiseren"

Petra van Kampen
Dorenda Brinkman

"Ik ben Rik (en inmiddels zijn groeiende team) enorm dankbaar voor wat ik heb bereikt."

Dorenda Brinkman
Lizzy Doorman

"45 jaar and Still going strong!"

Lizzy Doorman
Celeste Brink

"De veranderingen die ik doorgemaakt heb zijn echt ‘life changing'"

Celeste Brink
Annemijn

"Dankzij Fitlife Coach horen sporten en gezond leven nu helemaal bij mijn dagelijks leven!"

Annemijn
José

"Blij dat ik deze keuze gemaakt heb ik voel me fit mijn conditie is verbeterd en ik ben in vier maanden ruim 18 kilo afgevallen"

José

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.