Het verhaal van Fitlife Coach

Fitlife Coach bestaat sinds 2012, ontstaan vanuit passie en vergaande interesse in fysieke training en gezondheid. Als personal trainer in dienst bij Fitlife Coach heeft Niels hier zijn eerste ervaringen opgedaan. Door onder andere zijn passie en enthousiasme voor het vak is er voor gekozen dat Niels vanaf 2022 verder zal gaan als de nieuwe eigenaar van Fitlife Coach.

Door de kleinschaligheid van de club hangt er een gezellige sfeer. We krijgen regelmatig complimenten over de open mentaliteit waarin iedereen welkom is en mag zijn wie hij / zij is, ongeacht het huidige niveau. Dit zorgt er voor dat mensen zich heel snel thuis voelen binnen onze club.


Niels van Driel - Personal Trainer

Niels van Driel

Niels van Driel - Personal Trainer

Achtergrond: Milo personal trainer diploma (EREPS erkend), altijd ‘in the gym’ en sociaal dier.

“Vergelijk jezelf met wie je gisteren was en niet met wie iemand anders vandaag is.”

“Ik was 17 jaar en dun (60 kg) toen ik voor het eerst in aanraking kwam met fitness. Door de krachttraining zag ik al snel resultaat in spiergroei en ik raakte verslaaft aan fitness, fysieke shaping en gezonde leefstijl. Dit is echt deel geworden van mij als persoon. Omdat ik meer ging trainen vond ik dat ik ook meer moest weten. In eerste instantie schoolde ik mezelf bij via filmpjes van experts op internet om zo de hoe en waarom vragen te begrijpen. Maar ook op het gebied van leefstijl zoals voeding en slaap ging ik de diepte in.”

“Eén van de leukste dingen als personal trainer vind ik om mensen positieve energie mee te geven. Ook al komen ze moe de deur binnen dat ik ze met positieve energie de deur uit zie gaan. Ik denk dat iedereen onder juiste begeleiding en motivatie die knop kan omzetten en een heel goed resultaat voor lijf en conditie kan behalen, daar wil ik mensen bij helpen. Ik wordt beschreven als een mensen mens die zich goed kan inleven in de persoon. Mensen voelen zich bij mij heel snel op hun gemak. Daarnaast ben ik creatief met oefeningen en probeer ik de trainingen altijd leuk en afwisselend te houden.”


 

Sportschool dicht? Dit zijn de beste opties voor 2021!

Door het Coronavirus stond in 2020 onze gezondheid en het hebben van een goede (mentale) weerstand op de voorgrond. Als we het nieuwe jaar fit, sterk en gezond willen starten dan zijn juist nu die goede voornemens (en vooral de goede acties) belangrijk. Januari is traditioneel een periode van gezond eten, sporten, fitness, diëten, a

Lees meer

Waarom Bootcamp geniaal is

Vanuit het Amerikaanse leger overgenomen door de fitnessindustrie en vervolgens bekend geworden over de hele wereld. Het heeft...

Lees meer
Archief
Frank Heijmen

"Ik was ruim 120 kilo. Met de hulp van Rik nu een nieuwe levensstijl, 13 kilo lichter, meer energie en zelfvertrouwen!"

Frank Heijmen
Betty Bodt

"Ik voel me een stuk fitter en energieker"

Betty Bodt
Ronald Krumeich

"Nu ruim 3 maanden later 11 kg afgevallen en voel me gezond en sterk en krijg complimenten van mijn omgeving. "

Ronald Krumeich
Marjolijn van der Schoot

"Al 2 jaar migraine vrij en totaal 44 kilo afgevallen!"

Marjolijn van der Schoot
Nanne Brouwer

"In de eerste drie maanden ruim 12 kg eraf. Ik merk aan alles dat mijn conditie veel beter is."

Nanne Brouwer
Petra van Kampen

"Door de verandering van leefstijl ben ik mijn droom om te gaan werken in de tropen nu eindelijk aan het realiseren"

Petra van Kampen
Dorenda Brinkman

"Ik ben Rik (en inmiddels zijn groeiende team) enorm dankbaar voor wat ik heb bereikt."

Dorenda Brinkman
Celeste Brink

"De veranderingen die ik doorgemaakt heb zijn echt ‘life changing'"

Celeste Brink
Annemijn

"Dankzij Fitlife Coach horen sporten en gezond leven nu helemaal bij mijn dagelijks leven!"

Annemijn
José

"Blij dat ik deze keuze gemaakt heb ik voel me fit mijn conditie is verbeterd en ik ben in vier maanden ruim 18 kilo afgevallen"

José

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.