NR1 Personal trainer Arnhem

Wil je samen met mij jouw doelen definitief bereiken? Ik heb als personal trainer al veel mensen succesvol geholpen met afvallen en fit worden. Met onze aanpak kan jij dat ook!

Toe aan het plezier van een fit lijf en leven? Wij hebben voor ieder budget een geschikt pakket.

Kom langs voor een vrijblijvend kennismaking of gratis proefles!

 


Kosten Personal Trainer

Voordat je personal training verder gaat verkennen geven we je graag een goed beeld van de kosten voor een personal trainer. Steeds meer mensen ontdekken dat de investering in een personal trainer wel groter is dan een abonnement op de sportschool, maar dat dit zichzelf snel terugbetaald in resultaat!

Personal training wordt in de basis van je zorgverzekering helaas (nog) niet vergoed. Bij sommige verzekeraars kun je je hier wel aanvullende voor verzekeren en de kosten declareren. Via de GLI en geestelijke gezondheidszorg zijn er wellicht wat vergoedingen te regelen, maar dit is omslachtig en lang niet iedereen komt hiervoor in aanmerking.

Gelukkig hebben we bij Fitlife Coach een personal training pakket voor ieder budget! Dat maken we mogelijk door twee opties die je allebei naar wens kunt inzetten.

  1. 1. Je kunt naast 1-op-1 training een personal trainer ook delen. Dus bijvoorbeeld samen met een vriend / vriendin. Dit kan bij ons tot wel 4 personen! Dat scheelt enorm in de kosten.
  2. 2. Je hoeft niet elke training samen met je personal trainer te doen. Je kunt bij ons vanaf één keer per maand tot aan drie keer per week met een personal trainer aan de slag. Combineer personal training bijvoorbeeld met een goedkopere optie zoals onze small group trainingen of zelfstandig trainen in onze studio.

Wat kost een personal trainer?

Hier een aantal voorbeelden van de prijzen voor personal training. Vraag een vrijblijvende kennismaking aan voor een persoonlijk advies met bijbehorende prijs.

  • - Prijs voor 1 - op - 1 personal training: Vanaf €50,-
  • - Prijs voor 1 - op - 2 personal training: Vanaf €35,-
  • - Prijs voor 1 - op - 3 personal training: Vanaf €25,-
  • - Prijs voor 1 - op - 4 personal training: Vanaf €20,-
  •  

Kom langs voor een vrijblijvend kennismaking of gratis proefles!

 


Afvallen met een personal trainer

Veel mensen zoeken een personal trainer voor begeleiding en stok achter de deur bij het afvallen. Al onze personal trainers zijn voedingsdeskundig en begeleiden je naast de trainingen standaard in voeding. 

Tijdens een personal training traject schrijven we geen streng dieet voor maar wordt je begeleid naar een gezond en haalbaar voedingspatroon, dat gemakkelijk toe te passen en vol te houden is. Hier heb je niet alleen tijdens het traject maar ook daarna veel plezier van en het helpt enorm bij het behalen én behouden van een gezond en slank lichaam.


Personal training in onze studio in Arnhem of (online) bij jou thuis

Iedereen start op zijn of haar eigen niveau met de trainingen. We bieden leuke en uitdagende trainingen aan die voor jou niveau haalbaar zijn. Zo beleef je er het meeste plezier aan en kom je de volgende keer ook weer graag terug.

Onze personal training studio zit aan de Beekstraat 70 in het centrum van Arnhem. Onze trainingsruimte betreft een samenwerking met YOU. The Gym. Welke zich op dezelfde locatie bevindt. Deze samenwerking maakt ons uniek, veelzijdig en krachtig! Vanaf het eerste moment is het een compleet andere beleving als zomaar een fitness in lopen. Er is heel veel privé gevoel en regelmatig ben je helemaal alleen met je personal trainer. Zo kun jij relaxed trainen en is alle aandacht echt voor jou!

Maar het is ook mogelijk om personal training aan huis te krijgen of bijvoorbeeld in een mooi park bij jou in de buurt. We hebben hier door de jaren heen ook veel goede ervaring mee opgedaan. Daarnaast geven we sinds de coronapandemie ook online personal training. Met online personal training kun je via videoverbinding op elke gewenste locatie een goed begeleide persoonlijke training krijgen. Meer weten?

Kom langs voor een vrijblijvend kennismaking of gratis proefles!

 


 

 

 

Sportschool dicht? Dit zijn de beste opties voor 2021!

Door het Coronavirus stond in 2020 onze gezondheid en het hebben van een goede (mentale) weerstand op de voorgrond. Als we het nieuwe jaar fit, sterk en gezond willen starten dan zijn juist nu die goede voornemens (en vooral de goede acties) belangrijk. Januari is traditioneel een periode van gezond eten, sporten, fitness, diëten, a

Lees meer

Waarom Bootcamp geniaal is

Vanuit het Amerikaanse leger overgenomen door de fitnessindustrie en vervolgens bekend geworden over de hele wereld. Het heeft...

Lees meer
Archief
Frank Heijmen

"Ik was ruim 120 kilo. Met de hulp van Rik nu een nieuwe levensstijl, 13 kilo lichter, meer energie en zelfvertrouwen!"

Frank Heijmen
Betty Bodt

"Ik voel me een stuk fitter en energieker"

Betty Bodt
Ronald Krumeich

"Nu ruim 3 maanden later 11 kg afgevallen en voel me gezond en sterk en krijg complimenten van mijn omgeving. "

Ronald Krumeich
Marjolijn van der Schoot

"Al 2 jaar migraine vrij en totaal 44 kilo afgevallen!"

Marjolijn van der Schoot
Nanne Brouwer

"In de eerste drie maanden ruim 12 kg eraf. Ik merk aan alles dat mijn conditie veel beter is."

Nanne Brouwer
Petra van Kampen

"Door de verandering van leefstijl ben ik mijn droom om te gaan werken in de tropen nu eindelijk aan het realiseren"

Petra van Kampen
Dorenda Brinkman

"Ik ben Rik (en inmiddels zijn groeiende team) enorm dankbaar voor wat ik heb bereikt."

Dorenda Brinkman
Celeste Brink

"De veranderingen die ik doorgemaakt heb zijn echt ‘life changing'"

Celeste Brink
Annemijn

"Dankzij Fitlife Coach horen sporten en gezond leven nu helemaal bij mijn dagelijks leven!"

Annemijn
José

"Blij dat ik deze keuze gemaakt heb ik voel me fit mijn conditie is verbeterd en ik ben in vier maanden ruim 18 kilo afgevallen"

José

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.