Fit, gezond van het leven genieten met personal training bij Fitlife Coach in Arnhem

 

Wil je fit worden en de best mogelijke start maken? Dan is onze personal training in Arnhem de beste optie voor jou. We helpen je om nu en later fit te zijn, gezond te worden en de energie te hebben om elke dag te presteren én van het leven te genieten.

Met ons personal training traject ervaar je de meeste persoonlijke aandacht, persoonlijk advies en ‘stok achter de deur’.

Kom eens langs voor een vrijblijvende kennismaking. Wij zetten de koffie klaar!

Met een personal trainer bij Fitlife Coach in Arnhem verzeker je jezelf van:

  • Personal training in onze privé studio.

  • Functional training; cardio- en krachttraining op een leuke, afwisselende en uitdagende manier.

  • Specifieke doelen stellen, vervolgens focus op het proces.

  • Coaching op leefstijlverbetering.

  • Voedingsbegeleiding met als doel een structureel gezond voedingspatroon.

Wat kun je verwachten van de personal training bij Fitlife Coach?

Tijdens de personal training sessies staat onze privé studio geheel tot je beschikking. Vanaf het eerste moment is het een compleet andere beleving als zomaar een fitness inlopen. We hebben aandacht voor jouw persoonlijke doelen en kijken goed naar waar je moet beginnen. Er zijn geen andere mensen en we creëren een open sfeer waarin jouw huidige niveau niet uitmaakt. Dit is de plek waar je aan jezelf werkt, waar fouten gemaakt mogen worden en je plezier krijgt in het sporten!

Naast dat we personal training geven in onze privé studio in Arnhem is het ook mogelijk om outdoor personal training te krijgen. Lekker buiten in de parken van Sonsbeek en Zypendaal óf in een mooi natuurgebied bij jou in de buurt! We bespreken dit altijd vooraf met je en adviseren je hier ook in met oog op de doelen die je wil bereiken met personal training.


Niels van Driel - Personal Trainer

Wat train je tijdens een personal training?

Niels van Driel - Personal Trainer

Fitlife Coach brengt plezier en functie samen door middel van functional training. Dit is een combinatie van cardio- en krachttraining op een leuke, afwisselende en uitdagende manier gegeven. Deze vorm van training heeft niet alleen een goed effect op je lijf en conditie maar ook in het bewegen tijdens het dagelijks leven. Verwacht geen grote apparaten in de studio, maar eerder losse trainingsmaterialen, wat cardio apparatuur en gewichten.


Afvallen zonder streng dieet maar met een gezond voedingspatroon

Niels van Driel - Personal Trainer

Tijdens de personal training sessies en daarbuiten begeleiden we je naar een gezond voedingspatroon waarmee jouw doelen, zoals afvallen, bereikt worden.

We belasten niemand met een streng dieet, vaste denkwijze of ingewikkeld programma over hoe je moet eten. Maar we begeleiden wel naar een zo gezond mogelijk voedingspatroon binnen jouw visie op voeding en passend bij jouw leefstijl. Denk aan het uitbalanceren van de hoeveelheid die je eet, het gebruik van zo veel mogelijk verse producten, variatie in voeding en het creëren van structuur. Wil je dus afvallen of heb je een andere doelstelling, we doorbreken gewoontes die niet goed voor je werken en vervangen deze met nieuwe gezonde gewoontes.

Niels van Driel - Personal Trainer

Niels van Driel - Personal Trainer

Hoe we doelen stellen

Niels van Driel - Personal Trainer

Het is belangrijk om een concreet punt aan de horizon te zetten. Bij Fitlife Coach laten we na het vaststellen van je doelen de prestatiecultuur bewust een beetje los. We maken concreet waarmee je aan de slag moet maar richten ons vervolgens op het proces en de persoonlijke ontwikkeling die je maakt door gezonder te leven. We meten regelmatig de voortgang, bijvoorbeeld het gewichtsverlies, maar plaatsen kwaliteit over kwantiteit.


Coaching en reflectie

Niels van Driel - Personal Trainer

Echt veranderen en een gezonde leefstijl ontwikkelen is niet gemakkelijk. Je loopt tegen allerlei obstakels aan zoals werk, gezin, slechte gewoontes en oude patronen. Een Fitlife Coach is meer dan een persoonlijke trainer. We helpen je bij het ontwikkelen van een gezonde leefstijl en maken daarbij gebruik van verschillende coaching technieken.

Niels van Driel - Personal Trainer

Niels van Driel - Personal Trainer

Online extra ondersteuning met onze software

Niels van Driel - Personal Trainer

Alle gegevens worden in onze software opgeslagen. Je krijgt een eigen profiel waarin je alles terug kunt vinden wat je in de trainingen en metingen gedaan hebt. Verder kun je via onze uitgebreide app bijhouden wat je verbruikt en heb je beschikking over tal van extra’s zoals gezonde recepten, ondersteunende tips en oefeningen en mogelijkheid om vragen te stellen aan je coach of aan één van de andere coaches.Tijd en beschikbaarheid

Bij Fitlife Coach geven we elke dag personal training. De tijden waarop je afspraken kunt inplannen met je personal trainer is afhankelijk van jouw agenda en onze huidige bezetting. Alhoewel we graag structureel een vaste tijd voor je reserveren hebben we over het algemeen veel flexibiliteit in het maken van afspraken. Je zit dus niet vast aan een specifieke dag en tijd.

Wat kun je verwachten?

  • Mogelijkheid tot outdoor personal training.

  • Een sessie van 60 minuten.

  • Structurele voortgangsmetingen.

  • Uitgebreide online ondersteuning.

  • Flexibel in het inplannen van afspraken.

-->

Waarom Bootcamp geniaal is?

Vanuit het Amerikaanse leger overgenomen door de fitnessindustrie en vervolgens bekend geworden over de hele wereld. Het heeft...

Lees meer

Fitlife Story Reenu

Meet Reenu (33) from Kerala, India. Living in Holland since 2015 for her work as a Computer Science Engineer. Without knowing t...

Lees meer
Archief
Frank Heijmen

"Ik was ruim 120 kilo. Met de hulp van Rik nu een nieuwe levensstijl, 13 kilo lichter, meer energie en zelfvertrouwen!"

Frank Heijmen
Betty Bodt

"Ik voel me een stuk fitter en energieker"

Betty Bodt
Ronald Krumeich

"Nu ruim 3 maanden later 11 kg afgevallen en voel me gezond en sterk en krijg complimenten van mijn omgeving. "

Ronald Krumeich
Marjolijn van der Schoot

"Al 2 jaar migraine vrij en totaal 44 kilo afgevallen!"

Marjolijn van der Schoot
Nanne Brouwer

"In de eerste drie maanden ruim 12 kg eraf. Ik merk aan alles dat mijn conditie veel beter is."

Nanne Brouwer
Petra van Kampen

"Door de verandering van leefstijl ben ik mijn droom om te gaan werken in de tropen nu eindelijk aan het realiseren"

Petra van Kampen
Dorenda Brinkman

"Ik ben Rik (en inmiddels zijn groeiende team) enorm dankbaar voor wat ik heb bereikt."

Dorenda Brinkman
Lizzy Doorman

"45 jaar and Still going strong!"

Lizzy Doorman
Celeste Brink

"De veranderingen die ik doorgemaakt heb zijn echt ‘life changing'"

Celeste Brink
Annemijn

"Dankzij Fitlife Coach horen sporten en gezond leven nu helemaal bij mijn dagelijks leven!"

Annemijn
José

"Blij dat ik deze keuze gemaakt heb ik voel me fit mijn conditie is verbeterd en ik ben in vier maanden ruim 18 kilo afgevallen"

José

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.