Ronald Krumeich

In juli begonnen met een persoonlijk coaching traject van 3 maanden. Na een gesprek met Rik doelen gesteld en aanpak besproken. Nu ruim 3 maanden later 11 kg afgevallen en voel me gezond en sterk en krijg complimenten van mijn omgeving.

Ik krijg vaak de vraag wat dit traject met Rik bijzonder maakte. Rik focust op een life-style verandering en niet op korte termijn resultaten. Zijn aanpak is individueel gericht en hij neemt de tijd om tot de kern te komen van je beweegredenen iets wel of juist niet te doen. Zijn trainingen zijn intensief en ik weet nu wat krachttraining is en beleef daar nu ook plezier aan omdat ik weet hoe ik ze moet uitvoeren.

De small group trainingen zijn elke keer weer afwisselend en worden begeleid door professionele en gezellige trainers. Wat is het toch leuk om buiten samen te sporten. Nu ik het traject heb afgesloten heb ik het vertrouwen het juiste spoor gevonden te hebben. Hoewel het nieuwe spoor nog ondiep en nieuw is geloof ik dat dat dit het pad van mijn toekomst is! Ik wens iedereen dat bijzondere traject toe!

Sportschool dicht? Dit zijn de beste opties voor 2021!

Door het Coronavirus stond in 2020 onze gezondheid en het hebben van een goede (mentale) weerstand op de voorgrond. Als we het nieuwe jaar fit, sterk en gezond willen starten dan zijn juist nu die goede voornemens (en vooral de goede acties) belangrijk. Januari is traditioneel een periode van gezond eten, sporten, fitness, diëten, a

Lees meer

Waarom Bootcamp geniaal is

Vanuit het Amerikaanse leger overgenomen door de fitnessindustrie en vervolgens bekend geworden over de hele wereld. Het heeft...

Lees meer
Archief
Frank Heijmen

"Ik was ruim 120 kilo. Met de hulp van Rik nu een nieuwe levensstijl, 13 kilo lichter, meer energie en zelfvertrouwen!"

Frank Heijmen
Betty Bodt

"Ik voel me een stuk fitter en energieker"

Betty Bodt
Ronald Krumeich

"Nu ruim 3 maanden later 11 kg afgevallen en voel me gezond en sterk en krijg complimenten van mijn omgeving. "

Ronald Krumeich
Marjolijn van der Schoot

"Al 2 jaar migraine vrij en totaal 44 kilo afgevallen!"

Marjolijn van der Schoot
Nanne Brouwer

"In de eerste drie maanden ruim 12 kg eraf. Ik merk aan alles dat mijn conditie veel beter is."

Nanne Brouwer
Petra van Kampen

"Door de verandering van leefstijl ben ik mijn droom om te gaan werken in de tropen nu eindelijk aan het realiseren"

Petra van Kampen
Dorenda Brinkman

"Ik ben Rik (en inmiddels zijn groeiende team) enorm dankbaar voor wat ik heb bereikt."

Dorenda Brinkman
Celeste Brink

"De veranderingen die ik doorgemaakt heb zijn echt ‘life changing'"

Celeste Brink
Annemijn

"Dankzij Fitlife Coach horen sporten en gezond leven nu helemaal bij mijn dagelijks leven!"

Annemijn
José

"Blij dat ik deze keuze gemaakt heb ik voel me fit mijn conditie is verbeterd en ik ben in vier maanden ruim 18 kilo afgevallen"

José

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.