Overeenkomst Fitlife Coach

Deze algemene voorwaarden zijn van opgesteld door Rik van der Sar (Eigenaar Fitlife Coach), kvk: 55470998. De cliënt dient op de hoogte te zijn en akkoord te gaan met deze voorwaarden alvorens het afsluiten van een abonnement of trainingstraject.

 1. Het aangaan van een lidmaatschap gaat door een eenmalige betaling vooraf (middels factuur) of door het afsluiten van een abonnement.
 2. Abonnementen gaan via een eenmalige Ideal betaling door cliënt en vervolgens via automatisch SEPA-incasso elke eerste werkdag van de maand. Cliënt door wie ondertekend geeft akkoord voor de SEPA-incasso.
 3. Na afloop van de overeenkomst wordt het abonnement automatisch per maand verlengd.
 4. Cliënt kan het abonnement opzeggen door minimaal 15 dagen van te voren een verzoek via e-mail te versturen.
 5. Fitlife Coach verstrekt credits voor het boeken van personal training en small group trainingen. Het aantal credits per week is afhankelijk van het gekozen abonnement.
 6. Mochten niet alle credits binnen de vooraf bepaalde duur van de overeenkomst besteed worden dan kan de cliënt deze daarna nog besteden bij Fitlife Coach. Niet gebruikte credits blijven drie maanden geldig na uitgifte. Met uitzondering van 6 weken programma's waarvan de credits in totaal binnen 10 weken besteed kunnen worden.
 7. Wanneer de cliënt niet aan zijn betalingsverplichtingen voldoet behoud Fitlife Coach het recht om de overeenkomst vroegtijdig stop te zetten.
 8. Wanneer door aantoonbare redenen (blessure, langdurig ziek, etc.) de cliënt de afspraken niet na kan komen dan is het mogelijk de overeenkomst tijdelijk stop te zetten. De minimale tijd om de overeenkomst stop te zetten is één kalendermaand, de maximale tijd bedraagt drie kalendermaanden.
 9. Individuele afspraken die met een coach ingepland zijn kunnen tot twaalf uur voor aanvang van de afspraak afgezegd worden. Mocht de cliënt binnen twaalf uur voor aanvang van de afspraak de afspraak afzeggen dan wordt het uur geboekt. De cliënt verliest daarmee recht op het inhalen of op financiële vergoeding voor dat uur. De reden van afzegging is niet van belang.
 10. Cliënt stemt vooraf in met het feit dat ondanks zorgvuldig handelen van de trainer er altijd een risico is op blessures na directe aanleiding van fysieke trainingen verzorgt door Fitlife Coach.
 11. Cliënt verklaart geen medische bezwaren te hebben tegen fysieke inspanningen en is verplicht Fitlife Coach op de hoogte te brengen bij belangrijke veranderingen hierin.
 12. Parkeren: Het is mogelijk om als bezoeker bij Ovvice op het achterdek te parkeren. Het aantal parkeerplaatsen dat beschikbaar is voor bezoekers is beperkt. Vandaar dat er tijdens kantoortijden een parkeerplek gereserveerd moet worden. Wanneer je met de auto komt en wil parkeren bij Ovvice dan stuur je jouw trainer een verzoek om een bezoekersplek te reserveren. Hoe dichter je dit op de afspraak doet, hoe kleiner de kans dat er een parkeerplek beschikbaar is. Een beschikbare parkeerplek is niet gegarandeerd. Het is niet mogelijk om verder dan een week van te voren plekken te reserveren.
 13. Cliënt stemt in met het verwerken en delen van persoonsgegevens. Het privacy beleid van Fitlife Coach ter inzage te vinden via: https://www.fitlifecoach.nl//privacy-beleid-fitlife-coach
 14. Een kopie van deze overeenkomst is te vinden via: : https://www.fitlifecoach.nl//overeenkomst-fitlife-coach

Fitlife Story - Karin Dankoor

Karin Dankoor (50) gaat binnenkort proosten op haar behaalde resultaat. Ze trakteert haar collega Petra, als bedankje voor het ...

Lees meer

Fitlife Story - Lotte Rink

Ontmoet Lotte Rink (31) Een fitte, bruisende moeder van twee jonge kinderen. Na haar tweede zwangerschap was Lotte 15 kilo aang...

Lees meer
Archief
Frank Heijmen

"Ik was ruim 120 kilo. Met de hulp van Rik nu een nieuwe levensstijl, 13 kilo lichter, meer energie en zelfvertrouwen!"

Frank Heijmen
Betty Bodt

"Ik voel me een stuk fitter en energieker"

Betty Bodt
Ronald Krumeich

"Nu ruim 3 maanden later 11 kg afgevallen en voel me gezond en sterk en krijg complimenten van mijn omgeving. "

Ronald Krumeich
Marjolijn van der Schoot

"Al 2 jaar migraine vrij en totaal 44 kilo afgevallen!"

Marjolijn van der Schoot
Nanne Brouwer

"In de eerste drie maanden ruim 12 kg eraf. Ik merk aan alles dat mijn conditie veel beter is."

Nanne Brouwer
Petra van Kampen

"Door de verandering van leefstijl ben ik mijn droom om te gaan werken in de tropen nu eindelijk aan het realiseren"

Petra van Kampen
Dorenda Brinkman

"Ik ben Rik (en inmiddels zijn groeiende team) enorm dankbaar voor wat ik heb bereikt."

Dorenda Brinkman
Lizzy Doorman

"45 jaar and Still going strong!"

Lizzy Doorman
Celeste Brink

"De veranderingen die ik doorgemaakt heb zijn echt ‘life changing'"

Celeste Brink
Annemijn

"Dankzij Fitlife Coach horen sporten en gezond leven nu helemaal bij mijn dagelijks leven!"

Annemijn
José

"Blij dat ik deze keuze gemaakt heb ik voel me fit mijn conditie is verbeterd en ik ben in vier maanden ruim 18 kilo afgevallen"

José

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.