Stamppot zoete aardappel en broccoli
Geplaatst op 04-02-2019
Het recept voor 3/ 4 personen:
- 1 kg zoete aardappels
- 400 gram broccoli (een stronk)
- handje pijnboompitten
- worstjes van 'de vegetarische slager'
- Scheutje olijfolie
Bereiding:
Schil de zoete aardappels en snijdt ze in kleine stukken. Ongeveer 15 minuten koken in een pan. De laaste 5/ 7 minuten kan je de broccoli boven deze pan meestomen. De pijnboompitten even kort roosteren en de worstjes bak je apart in een pan. Als de aardappelen gaar zijn stamp je deze goed fijn met een beetje extra vierge olijfolie en wat peper en zout. De broccoli kan er nu doorgestampt worden , de pijnboompitten erdoor en klaar! Eventueel nog wat geitenkaas erdoor:)
Eet smakelijk!
Sportschool dicht? Dit zijn de beste opties voor 2021!
Door het Coronavirus stond in 2020 onze gezondheid en het hebben van een goede (mentale) weerstand op de voorgrond. Als we het nieuwe jaar fit, sterk en gezond willen starten dan zijn juist nu die goede voornemens (en vooral de goede acties) belangrijk. Januari is traditioneel een periode van gezond eten, sporten, fitness, diëten, a
Lees meerWaarom Bootcamp geniaal is
Vanuit het Amerikaanse leger overgenomen door de fitnessindustrie en vervolgens bekend geworden over de hele wereld. Het heeft...
Lees meer