Fitlife Story - Nienke Brussen

Geplaatst op 16-02-2019

Ontmoet de goedlachse Nienke Brussen (31). Zelfstandig ondernemer in online marketing en sociale media. Binnen Fitlife Coach zien we Nienke als een vrolijke, open en sterke vrouw. Altijd in voor iets nieuws! Bereid om te doen wat nodig is om een fit en bruisend leven te leiden.

“Ik ben een geval apart. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te proberen, geef alles een eerlijke kans, sta overal open in. Ik wil dingen zelf ervaren.  Als het nieuwe ervan af is komt het aan op volhouden. Het sporten bij FLC geeft me een stok achter de deur. Dat heb ik nodig. Zo houd ik het sporten goed vol.

Vele dieten, mindfullness, zen en yoga zijn enkele van de nieuwe dingen die Nienke de afgelopen jaren heeft geprobeerd. “Sporten bij FLC blijft je uitdagen. De trainers stimuleren je op je eigen niveau en de verschillende buiten locaties hebben ieder een eigen obstacle. Elke les is dus weer iets nieuws!”

Het regelmatig sporten van 3 keer in de week heeft Nienke mentaal en fysiek sterk gemaakt. Zo liep ze in 2018 de 19 km lange Strong Viking. “Bij het laatste stuk van de obstacle run kreeg ik echt een kick van de energie. Dit heb ik gefikst!”

 

 

 

 

 

 

Nienke begon met personal training bij Rik. Ze beschrijft dit als een roerige periode waarin ze aan het ontdekken was waarom dingen waren zoals ze waren. Van kinds af aan is ze al enorm aan het jojoën. Personal training was een hele goede stap om daadwerkelijk een gezonde leefstijl eigen te maken. Na de Personal training begon ze mee te trainen in de small group. Dit houdt ze al 3 jaar consequent vol! Trouw op vaste dagen sport ze met veel plezier én energie mee.  

“ Sommige mensen stoppen bij hun behaalde resultaat. Ik niet. Ik vind het buiten sporten zo lekker, ik wil er niet meer vanaf. Mijn band met de leden en de  trainers zorgen ervoor dat ik dit dus wel blijf volhouden. Een van de enige dingen die ik voor langere periode doe. Het voelt als een teamsport”

Het sporten is zonder moeite een onderdeel van haar week geworden. Hoe druk mijn baan ook is, de maandag-, woensdagavond en zaterdagochtend zijn heilig.  Qua eten kiest Nienke ervoor niet te streng te zijn. Ze gedijt beter bij een wat mildere aanpak. Nienke is regelmatig meer dan 10 kilo afgevallen, maar alles kwam er in korte tijd weer bij. “Geen dagboeken of  altijd dingen moeten laten. Dit is werkbaar voor mij.”

“Ik heb een manier gevonden die voor mij werkt. Regelmatig sporten, letten op mijn eten en accepteren dat ik goed ben zoals ik ben. Zo blijf ik er niet tegen vechten. Mijn gewicht escaleert niet meer.“

Het beeld van de toekomst voor Nienke is dit vast blijven houden met af en toe een leuke challenge tussendoor met bijvoorbeeld andere leden zoals een Viking Run.

“Het buiten sporten heeft mij veel opgeleverd, vooral mentaal. Ik ben vaak onrustig. Mijn hoofd is leger, ik ben energieker en het allerbelangrijkste voor mij ik heb een balans gevonden en blijf stabiel!

 

Deel dit bericht:

Sportschool dicht? Dit zijn de beste opties voor 2021!

Door het Coronavirus stond in 2020 onze gezondheid en het hebben van een goede (mentale) weerstand op de voorgrond. Als we het nieuwe jaar fit, sterk en gezond willen starten dan zijn juist nu die goede voornemens (en vooral de goede acties) belangrijk. Januari is traditioneel een periode van gezond eten, sporten, fitness, diëten, a

Lees meer

Waarom Bootcamp geniaal is

Vanuit het Amerikaanse leger overgenomen door de fitnessindustrie en vervolgens bekend geworden over de hele wereld. Het heeft...

Lees meer
Archief
Frank Heijmen

"Ik was ruim 120 kilo. Met de hulp van Rik nu een nieuwe levensstijl, 13 kilo lichter, meer energie en zelfvertrouwen!"

Frank Heijmen
Betty Bodt

"Ik voel me een stuk fitter en energieker"

Betty Bodt
Ronald Krumeich

"Nu ruim 3 maanden later 11 kg afgevallen en voel me gezond en sterk en krijg complimenten van mijn omgeving. "

Ronald Krumeich
Marjolijn van der Schoot

"Al 2 jaar migraine vrij en totaal 44 kilo afgevallen!"

Marjolijn van der Schoot
Nanne Brouwer

"In de eerste drie maanden ruim 12 kg eraf. Ik merk aan alles dat mijn conditie veel beter is."

Nanne Brouwer
Petra van Kampen

"Door de verandering van leefstijl ben ik mijn droom om te gaan werken in de tropen nu eindelijk aan het realiseren"

Petra van Kampen
Dorenda Brinkman

"Ik ben Rik (en inmiddels zijn groeiende team) enorm dankbaar voor wat ik heb bereikt."

Dorenda Brinkman
Celeste Brink

"De veranderingen die ik doorgemaakt heb zijn echt ‘life changing'"

Celeste Brink
Annemijn

"Dankzij Fitlife Coach horen sporten en gezond leven nu helemaal bij mijn dagelijks leven!"

Annemijn
José

"Blij dat ik deze keuze gemaakt heb ik voel me fit mijn conditie is verbeterd en ik ben in vier maanden ruim 18 kilo afgevallen"

José

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.