Fitlife Story Martijn Boerakker

Geplaatst op 26-04-2019

Martijn Boerakker (47) kreeg enkele jaren geleden een klacht aan zijn kaak. Na meerdere onderzoeken bleek de klacht hoogstwaarschijnlijk stress gerelateerd. Met een drukke baan in de reclamewereld, veel deadlines en twee jonge kinderen thuis was dat geen gekke gedachte. Martijn wilde zich mentaal en fysiek weer fit voelen en besloot dit aan te pakken.

“Met mijn werkgever ben ik in gesprek gegaan over mogelijkheden en het werd snel duidelijk dat de combinatie sport met coaching de perfecte oplossing voor mij was. Daarnaast heb ik een zittend beroep en daar moet wat tegenover staan. Dit is een investering in mijn lijf, in mijn leven. Dat is heel wat waard.”

 

 

 

 

 

 

Sinds het begin is Martijn serieus en consistent geweest met de trainingen. “Ik sport nu ruim 2 jaar bij Rik. Het past goed in mijn werk- en leefritme, na een volle werkdag loop ik hier bij Ovvice naar boven voor Personal training en coaching en ga ik met een leeg hoofd en een voldaan gevoel naar huis.”

“Mijn doel is niet om af te vallen maar om mentaal en fysiek weer fit te worden. Rik en ik hebben het sporten langzaamaan opgebouwd waarbij we ook tijd besteedden aan coaching. Daarbij zijn we aan de slag gegaan met het neerzetten van een beter voedingspatroon. Doordat ik meer ging sporten moest ik ook meer gaan eten. We aten thuis al vers en biologisch en door eetmomenten meer over de dag te verdelen is er een betere balans in gewicht en energie.”

“Op aanraden van Rik ben ik begonnen met meditatie. Dat werkt goed voor mij. Het zijn eigenlijk korte mentale pauzes wat mijn bewustzijn vergroot en dat geeft rust. In drukke tijden herken ik situaties eerder en ik kan ermee aan de slag.”

“De combinatie sport, voeding, en coaching heeft het verschil gemaakt voor mij. Ik voel mij frisser en scherper. Mijn focus is beter. Ook op mijn slaap en mijn rust ben ik beter gaan letten. Ik heb dingen onder controle, ren een stuk minder achter de feiten aan. Dat is fijn. Het motiveert me om zo door te gaan!”

Deel dit bericht:

Sportschool dicht? Dit zijn de beste opties voor 2021!

Door het Coronavirus stond in 2020 onze gezondheid en het hebben van een goede (mentale) weerstand op de voorgrond. Als we het nieuwe jaar fit, sterk en gezond willen starten dan zijn juist nu die goede voornemens (en vooral de goede acties) belangrijk. Januari is traditioneel een periode van gezond eten, sporten, fitness, diëten, a

Lees meer

Waarom Bootcamp geniaal is

Vanuit het Amerikaanse leger overgenomen door de fitnessindustrie en vervolgens bekend geworden over de hele wereld. Het heeft...

Lees meer
Archief
Frank Heijmen

"Ik was ruim 120 kilo. Met de hulp van Rik nu een nieuwe levensstijl, 13 kilo lichter, meer energie en zelfvertrouwen!"

Frank Heijmen
Betty Bodt

"Ik voel me een stuk fitter en energieker"

Betty Bodt
Ronald Krumeich

"Nu ruim 3 maanden later 11 kg afgevallen en voel me gezond en sterk en krijg complimenten van mijn omgeving. "

Ronald Krumeich
Marjolijn van der Schoot

"Al 2 jaar migraine vrij en totaal 44 kilo afgevallen!"

Marjolijn van der Schoot
Nanne Brouwer

"In de eerste drie maanden ruim 12 kg eraf. Ik merk aan alles dat mijn conditie veel beter is."

Nanne Brouwer
Petra van Kampen

"Door de verandering van leefstijl ben ik mijn droom om te gaan werken in de tropen nu eindelijk aan het realiseren"

Petra van Kampen
Dorenda Brinkman

"Ik ben Rik (en inmiddels zijn groeiende team) enorm dankbaar voor wat ik heb bereikt."

Dorenda Brinkman
Celeste Brink

"De veranderingen die ik doorgemaakt heb zijn echt ‘life changing'"

Celeste Brink
Annemijn

"Dankzij Fitlife Coach horen sporten en gezond leven nu helemaal bij mijn dagelijks leven!"

Annemijn
José

"Blij dat ik deze keuze gemaakt heb ik voel me fit mijn conditie is verbeterd en ik ben in vier maanden ruim 18 kilo afgevallen"

José

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.