Fitlife Story - Lotte Rink

Geplaatst op 30-03-2019

Ontmoet Lotte Rink (31) Een fitte, bruisende moeder van twee jonge kinderen. Na haar tweede zwangerschap was Lotte 15 kilo aangekomen. Toen de knop om ging was er ook de goede mindset en is ze er volledig voor gegaan. Daardoor heeft ze al haar gestelde doelen bereikt. Lotte is een echte doorzetter die altijd een leuke positieve sfeer meeneemt naar de trainingen en zich 100% inzet.

“Bij de zwangerschap van mijn zoontje Duke ben ik ruim 15 kg aangekomen. Dat  gebeurde gewoon. Langzaam kwamen de kilo’s erbij en ik lette er ook niet op. In de drukke tijd na de bevalling met twee kleine kinderen ben ik ook niet met mezelf bezig geweest. Niet met sporten en niet met mijn gewicht. ’s Avonds bij de koffie toch lekker een koekje of chocolade. Toen kwam er ineens een moment dat ik er helemaal klaar mee was! We zouden met onze hele familie in december een weekend weg gaan en dan ook vooral gaan zwemmen met de kinderen. Dat wilde ik niet zo, ik keek het liefst niet in de spiegel.

 

 

 

 

 

 

 

Dat weekend gaf me wel een de drive om meer voor mezelf te kiezen en weer beter te gaan eten. Meer tijd te nemen om gezonde gerechten te maken. Er echt even voor te gaan zitten. Een weekschema maken bijvoorbeeld. Dat helpt mij. Zo gingen de eerste kilo’s er best weer makkelijk af.

 Zelf de stap nemen om weer te gaan sporten vond ik lastig. Wat dan? Wat wilde ik gaan doen? Mijn vriend heeft wisselende diensten, dat hielp ook niet echt. Soms ging ik zelf hardlopen maar dat was niet consequent. Ik kan ergens helemaal voor gaan maar ik kan ook goed uitstellen en bedenken dat het nu allemaal even niet goed uitkomt. Tot Niki belde en zei:  “Je gaat gewoon weer mee met de small group trainingen, dat zorgt voor regelmaat, dan ga je wel” Voor de kinderen sportte ik namelijk ook bij Fitlife Coach. Dat zetje had ik even nodig.

Nu zit ik er weer lekker in! Ik voel me fit en energiek. Juist na een drukke dag met de kinderen waarop je eigenlijk denkt, ik doe niks meer! Dan moet je toch gaan. Ik merk dat ik dan echt met meer energie thuis komt. Mijn doel is om 2 keer in de week te gaan sporten. Dat is al een doel op zich met een druk gezinsleven. Door dit zo duidelijk in mijn hoofd te hebben ga ik ook echt twee keer in de week. Verder let ik goed op mijn eetpatroon. Hier kan ik ook periodes in hebben. Dan let ik weer een periode heel goed op en de andere periode verslapt het allemaal weer een beetje. Daar ben ik best een zigzagger in geweest. Nu wil ik het zo blijven volhouden. 80/ 20 zeg maar. Grotendeels maak ik gezonde keuzes en af en toe, bij verjaardagen, weekendjes weg en dergelijke eet en drink ik wat ik lekker vind. Zo houd ik het vol en zo gaat het goed.

Ik geniet ontzettend van het sporten en de mensen om me heen in de lessen. Vooral nu we weer naar de lange lichte dagen toe gaan. Het park in, het bos in. Lekker naar buiten! 

Deel dit bericht:

Sportschool dicht? Dit zijn de beste opties voor 2021!

Door het Coronavirus stond in 2020 onze gezondheid en het hebben van een goede (mentale) weerstand op de voorgrond. Als we het nieuwe jaar fit, sterk en gezond willen starten dan zijn juist nu die goede voornemens (en vooral de goede acties) belangrijk. Januari is traditioneel een periode van gezond eten, sporten, fitness, diëten, a

Lees meer

Waarom Bootcamp geniaal is

Vanuit het Amerikaanse leger overgenomen door de fitnessindustrie en vervolgens bekend geworden over de hele wereld. Het heeft...

Lees meer
Archief
Frank Heijmen

"Ik was ruim 120 kilo. Met de hulp van Rik nu een nieuwe levensstijl, 13 kilo lichter, meer energie en zelfvertrouwen!"

Frank Heijmen
Betty Bodt

"Ik voel me een stuk fitter en energieker"

Betty Bodt
Ronald Krumeich

"Nu ruim 3 maanden later 11 kg afgevallen en voel me gezond en sterk en krijg complimenten van mijn omgeving. "

Ronald Krumeich
Marjolijn van der Schoot

"Al 2 jaar migraine vrij en totaal 44 kilo afgevallen!"

Marjolijn van der Schoot
Nanne Brouwer

"In de eerste drie maanden ruim 12 kg eraf. Ik merk aan alles dat mijn conditie veel beter is."

Nanne Brouwer
Petra van Kampen

"Door de verandering van leefstijl ben ik mijn droom om te gaan werken in de tropen nu eindelijk aan het realiseren"

Petra van Kampen
Dorenda Brinkman

"Ik ben Rik (en inmiddels zijn groeiende team) enorm dankbaar voor wat ik heb bereikt."

Dorenda Brinkman
Celeste Brink

"De veranderingen die ik doorgemaakt heb zijn echt ‘life changing'"

Celeste Brink
Annemijn

"Dankzij Fitlife Coach horen sporten en gezond leven nu helemaal bij mijn dagelijks leven!"

Annemijn
José

"Blij dat ik deze keuze gemaakt heb ik voel me fit mijn conditie is verbeterd en ik ben in vier maanden ruim 18 kilo afgevallen"

José

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.