Fitlife Story - Karin Dankoor

Geplaatst op 16-04-2019

Karin Dankoor (50) gaat binnenkort proosten op haar behaalde resultaat. Ze trakteert haar collega Petra, als bedankje voor het aanraden om bij Fitlife Coach te gaan sporten. Hoe mooi is dat! Het doel om 10 kg te verliezen is behaald want ze is ruim 12 kg afgevallen.

“Dankzij Petra ben ik bij Fitlife Coach gaan sporten. Daar ben ik blij mee. Ze stuurde mij een appje of ik ook kwam trainen. Ze wist dat ik al jarenlang aan het stoeien was met mijn gewicht. Ik heb de positieve veranderingen bij Petra gezien en natuurlijk ging ik mee. Samen hadden we een training in het bos met Rik. Toen dacht ik: Ik moet dit gewoon gaan doen!”

Karin is een vriendelijke en ontzettend sterke vrouw. Ze blijft haar coach verbazen met haar kracht.

“Mijn coach Niels dwingt me op een fijne manier toch altijd een stapje verder te gaan. Wat ik zelf nooit zou doen in de sportschool. Nog 5 erbij, echt je kan er nog wel 5 meer! Het mooie is, je kan er ook nog wel 5 meer.”

“Ik heb echt een stok achter de deur nodig. Al jarenlang had ik een abonnement van de sportschool. En ik ging nooit maar bleef betalen, want ik dacht, als ik niet betaal ga ik al helemaal nooit meer. Dat sloeg nergens op. Ik betaal nu misschien wel meer maar ik ga ook echt en nu leer ik ook veel meer dingen. Hoe belangrijk krachttraining is, hoe fijn het is om persoonlijke begeleiding te krijgen en de wisselwerking tussen eten en sporten. Daar geloof ik nu heilig in.”

 

 

 

 

 

 

 

Karin houdt het meest van aerobics en Zumba, lessen die bij Fitlife Coach niet gegeven worden. Vandaar dat ze zelf nog één keer per week naar de Zumba gaat. “Alleen daar kan ik makkelijk steggelen… In een groep van 20 vrouwen lukt dat wel. Maar bij Niels lukt dat echt niet! Vandaar dat het resultaat ook veel beter is.”

“Ik vind dat ik als arts een voorbeeldfunctie heb als het aankomt op gezonde leefstijl. Eén van de redenen dat ik zelf actief aan mijn gezondheid wil werken is om te laten zien dat je preventief kunt handelen tegen bijvoorbeeld hart- en vaatziekten.”

Karin vertelt ook dat ze veel geleerd heeft over voeding en het bewust worden van de dagelijkse inname. “Wanneer ik af wilde vallen dacht ik, ik eet van alles een beetje minder, dan komt het vast goed. Dat was niet zo. Toen ik zag hoeveel calorieën ik op één dag binnenkreeg,  schrok ik wel even. Dat waren er 2500. Nu zit ik rond de 1800. Het zit hem vooral in de tussendoortjes. Daar ben ik me nu veel bewuster van en dat vind ik heel waardevol.”

“Zelfs mijn 3 zonen valt het op! Met mijn jongens praat ik nu over sporten en over oefeningen. Voorlopig ga ik nog even door en hou ik deze stok achter de deur. Het zou zonde zijn om dit te laten versloffen!”

Deel dit bericht:

Sportschool dicht? Dit zijn de beste opties voor 2021!

Door het Coronavirus stond in 2020 onze gezondheid en het hebben van een goede (mentale) weerstand op de voorgrond. Als we het nieuwe jaar fit, sterk en gezond willen starten dan zijn juist nu die goede voornemens (en vooral de goede acties) belangrijk. Januari is traditioneel een periode van gezond eten, sporten, fitness, diëten, a

Lees meer

Waarom Bootcamp geniaal is

Vanuit het Amerikaanse leger overgenomen door de fitnessindustrie en vervolgens bekend geworden over de hele wereld. Het heeft...

Lees meer
Archief
Frank Heijmen

"Ik was ruim 120 kilo. Met de hulp van Rik nu een nieuwe levensstijl, 13 kilo lichter, meer energie en zelfvertrouwen!"

Frank Heijmen
Betty Bodt

"Ik voel me een stuk fitter en energieker"

Betty Bodt
Ronald Krumeich

"Nu ruim 3 maanden later 11 kg afgevallen en voel me gezond en sterk en krijg complimenten van mijn omgeving. "

Ronald Krumeich
Marjolijn van der Schoot

"Al 2 jaar migraine vrij en totaal 44 kilo afgevallen!"

Marjolijn van der Schoot
Nanne Brouwer

"In de eerste drie maanden ruim 12 kg eraf. Ik merk aan alles dat mijn conditie veel beter is."

Nanne Brouwer
Petra van Kampen

"Door de verandering van leefstijl ben ik mijn droom om te gaan werken in de tropen nu eindelijk aan het realiseren"

Petra van Kampen
Dorenda Brinkman

"Ik ben Rik (en inmiddels zijn groeiende team) enorm dankbaar voor wat ik heb bereikt."

Dorenda Brinkman
Celeste Brink

"De veranderingen die ik doorgemaakt heb zijn echt ‘life changing'"

Celeste Brink
Annemijn

"Dankzij Fitlife Coach horen sporten en gezond leven nu helemaal bij mijn dagelijks leven!"

Annemijn
José

"Blij dat ik deze keuze gemaakt heb ik voel me fit mijn conditie is verbeterd en ik ben in vier maanden ruim 18 kilo afgevallen"

José

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.