Fitlife Story Charlotte Kok

Geplaatst op 02-03-2019

Dit is het verhaal van Charlotte Kok (34 jaar). Werkzaam als orthopedagoog. Waar ze normaal veel zorg draagt voor anderen heeft ze nu ook geleerd om de juiste keuzes voor zichzelf te maken. Ze straalt wanneer ze haar verhaal vertelt, en terecht!

“Door een periode van ziekte was ik het vertrouwen in bijna alles kwijt. Vooral in mijn lijf. Daarna zat ik een lange tijd niet lekker in mijn vel. Ik had geen energie, had vaak een opgeblazen gevoel en ik was te zwaar. Ook artsen wisten niet waar het aan lag. Ik ben getest op diverse allergieën maar daar kwam niks uit. Op facebook zag ik een bericht van Fitlife Coach.”

“Ik besloot langs te gaan voor een gesprek,  want zelfstandig kwam ik niet goed op gang. Wat Rik zei was een eyeopener voor mij. Hij wilde me helpen met wie IK wilde worden. Dus niet wat andere verwachten, niet het ideaal plaatje. Ik hoefde niet het hardst te rennen of het hoogst te springen. Wat wilde IK?  Hoe wil ik mezelf neerzetten? Toen ben ik begonnen. Dat is nu 3 jaar geleden.“

 

 

 

 

 

 

 

 

In de eerste periode van de begeleiding raakte Charlotte de kilo’s niet kwijt.

“Op advies van Martijn (toenmalige coach) ben ik gestopt met het eten van gluten en lactose. Na 30 dagen was ik 5 kg kwijt! Langzaam aan bleef ik gewicht verliezen. In totaal 17 kg.”

Charlotte sport vanaf het begin in de small group. Ze is een clubmens. Geïnteresseerd naar anderen en hun verhaal.

“Het contact met andere sporters vind ik fijn. We kennen en waarderen elkaar. Nu krijg ik energie van het sporten en kan er oprecht van genieten. In de kleine groepen kan ik mezelf zijn. Er is geen oordeel en dat is waar ik naar zocht. Van vroeger heb ik geen fijne ervaringen en herinneringen aan bewegen zoals de gymlessen op school. Maar nu schaam ik me niet meer. Ik heb twee obstacle runs gedaan en dat is voor mij een hele grote overwinning!

Door opnieuw een roerige periode in haar leven gingen haar eetpatronen weer wat achteruit. In energie en lichaamsgewicht was dit te merken. Er kwamen weer kilo’s aan, ze werd minder fit en het algehele gevoel van geluk ging er op achteruit.

“Op dat moment ben ik mee gaan doen aan de ‘gluten en zuivelvrij challenge’ van Fitlife Coach. Wat een wereld van verschil! Alweer! Ik weet nu dat ik geen gluten moet eten, mijn hele lijf reageert er niet goed op. Voedingspatronen zijn heel persoonlijk. Dat blijkt!”

Deel dit bericht:

Sportschool dicht? Dit zijn de beste opties voor 2021!

Door het Coronavirus stond in 2020 onze gezondheid en het hebben van een goede (mentale) weerstand op de voorgrond. Als we het nieuwe jaar fit, sterk en gezond willen starten dan zijn juist nu die goede voornemens (en vooral de goede acties) belangrijk. Januari is traditioneel een periode van gezond eten, sporten, fitness, diëten, a

Lees meer

Waarom Bootcamp geniaal is

Vanuit het Amerikaanse leger overgenomen door de fitnessindustrie en vervolgens bekend geworden over de hele wereld. Het heeft...

Lees meer
Archief
Frank Heijmen

"Ik was ruim 120 kilo. Met de hulp van Rik nu een nieuwe levensstijl, 13 kilo lichter, meer energie en zelfvertrouwen!"

Frank Heijmen
Betty Bodt

"Ik voel me een stuk fitter en energieker"

Betty Bodt
Ronald Krumeich

"Nu ruim 3 maanden later 11 kg afgevallen en voel me gezond en sterk en krijg complimenten van mijn omgeving. "

Ronald Krumeich
Marjolijn van der Schoot

"Al 2 jaar migraine vrij en totaal 44 kilo afgevallen!"

Marjolijn van der Schoot
Nanne Brouwer

"In de eerste drie maanden ruim 12 kg eraf. Ik merk aan alles dat mijn conditie veel beter is."

Nanne Brouwer
Petra van Kampen

"Door de verandering van leefstijl ben ik mijn droom om te gaan werken in de tropen nu eindelijk aan het realiseren"

Petra van Kampen
Dorenda Brinkman

"Ik ben Rik (en inmiddels zijn groeiende team) enorm dankbaar voor wat ik heb bereikt."

Dorenda Brinkman
Celeste Brink

"De veranderingen die ik doorgemaakt heb zijn echt ‘life changing'"

Celeste Brink
Annemijn

"Dankzij Fitlife Coach horen sporten en gezond leven nu helemaal bij mijn dagelijks leven!"

Annemijn
José

"Blij dat ik deze keuze gemaakt heb ik voel me fit mijn conditie is verbeterd en ik ben in vier maanden ruim 18 kilo afgevallen"

José

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.