Fitlife Story - Betty Bodt

Geplaatst op 15-03-2019

“Je bent de 50 net voorbij en je zit midden in de overgang. Je hebt er last van, voelt je moe, opgeblazen, chagrijnig, lomp, te zwaar, je hebt last van je hormonen en je herkent jezelf niet meer.” Dit is hoe Betty Bodt (51 jaar) zichzelf omschrijft voordat ze bij Fitlife Coach begon. Ondertussen is ze meer dan 10 kilo lichter en hoort ze bij de fitste leden.

Betty inspireert niet met woorden maar met daden. In één woord: Powervrouw!

In januari 2018 ben ik begonnen bij Fitlife Coach. Op facebook zag ik toen een advertentie voorbij komen en daar heb ik op gereageerd. Toen werd ik meteen teruggebeld en hebben we een afspraak gemaakt. Dat hielp, ik vond het spannend maar het stond nu vast. Ik moest mezelf bij elkaar rapen er ervoor gaan. Het was het beste besluit ever!”

“Ik ben met PT begonnen, was bang dat ik niet mee zou komen in een groepje. Mijn traject starten met Personal training was een hele goede keus. Ik ben mijn trainer Niels zo ontzettend dankbaar. Hij heeft er mede voor gezorgd dat ik sta waar ik nu sta. Niels was een stok achter de deur. Het contact met hem is heel prettig. Hij leeft met je mee, wil dat je succes hebt en hij haalt alles eruit wat erin zit.”  

“Bij de wekelijkse wegingen wilde ik niet voor schut staan maar resultaat zien, voor PT betaal je meer, daar wil je volledig voor gaan. Niels was altijd oprecht blij voor me en leefde echt met me mee. Het ook ging meteen goed. Ik viel af en werd sterker.”

 

 

 

 

 

 

 

 

Ondertussen sport Betty alweer 1,5 jaar bij Fitlife Coach. Ze is in het eerste half jaar meer dan 10 kg afgevallen, haar conditie is veel beter en leefstijlpatronen zijn blijvend veranderd. “Ook voor mijn werk als kraamverzorgster is het fijn. Het is een fysiek beroep. Als je 15 keer de trap op en neer moet dan scheelt die 10 kg echt wel.”   

Ze maakte de overgang van personal training naar small group training. “Ook al vond ik het in het begin spannend, ik merkte al snel dat ik goed kon meekomen. En het blijft goed gaan, ik blijf goed in balans. Door de weeks let ik goed op en in het weekend ben ik wat soepeler. Ik sport drie keer in de week met heel veel plezier. We moeten veel lachen samen. Ik heb serieus altijd zin om te gaan.”

Weet je, je moet het gewoon ervaren. Als je twijfelt, niet lekker in je vel zit, je niet fit voelt, je jezelf niet meer herkent, moet je gaan. Je moet het gewoon doen. En er dan 100 % voor gaan. Het gevoel dat je goed bezig bent en je je sterk begint te voelen is zo fijn, dat ben je waard!”

Deel dit bericht:

Sportschool dicht? Dit zijn de beste opties voor 2021!

Door het Coronavirus stond in 2020 onze gezondheid en het hebben van een goede (mentale) weerstand op de voorgrond. Als we het nieuwe jaar fit, sterk en gezond willen starten dan zijn juist nu die goede voornemens (en vooral de goede acties) belangrijk. Januari is traditioneel een periode van gezond eten, sporten, fitness, diëten, a

Lees meer

Waarom Bootcamp geniaal is

Vanuit het Amerikaanse leger overgenomen door de fitnessindustrie en vervolgens bekend geworden over de hele wereld. Het heeft...

Lees meer
Archief
Frank Heijmen

"Ik was ruim 120 kilo. Met de hulp van Rik nu een nieuwe levensstijl, 13 kilo lichter, meer energie en zelfvertrouwen!"

Frank Heijmen
Betty Bodt

"Ik voel me een stuk fitter en energieker"

Betty Bodt
Ronald Krumeich

"Nu ruim 3 maanden later 11 kg afgevallen en voel me gezond en sterk en krijg complimenten van mijn omgeving. "

Ronald Krumeich
Marjolijn van der Schoot

"Al 2 jaar migraine vrij en totaal 44 kilo afgevallen!"

Marjolijn van der Schoot
Nanne Brouwer

"In de eerste drie maanden ruim 12 kg eraf. Ik merk aan alles dat mijn conditie veel beter is."

Nanne Brouwer
Petra van Kampen

"Door de verandering van leefstijl ben ik mijn droom om te gaan werken in de tropen nu eindelijk aan het realiseren"

Petra van Kampen
Dorenda Brinkman

"Ik ben Rik (en inmiddels zijn groeiende team) enorm dankbaar voor wat ik heb bereikt."

Dorenda Brinkman
Celeste Brink

"De veranderingen die ik doorgemaakt heb zijn echt ‘life changing'"

Celeste Brink
Annemijn

"Dankzij Fitlife Coach horen sporten en gezond leven nu helemaal bij mijn dagelijks leven!"

Annemijn
José

"Blij dat ik deze keuze gemaakt heb ik voel me fit mijn conditie is verbeterd en ik ben in vier maanden ruim 18 kilo afgevallen"

José

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.