Fitlife Story - Bas Kleine

Geplaatst op 02-02-2019

Dit is het verhaal van Bas Kleine (40 jaar). Ruim een jaar geleden gooide hij zijn leefstijl om naar gezond en sindsdien houdt hij dit consequent vast. Hij is stabiel ruim 12 kilo lichter en een stuk  fitter wat niet onopgemerkt is gebleven in zijn functie als manager controlling bij Wienerberger, een producent van bakstenen en dakpannen met 19 fabrieken in Nederland. 

“Bij mijn functioneringsgesprek kreeg ik mooie complimenten over mijn persoonlijke ontwikkeling van het afgelopen jaar. Mijn leidinggevende vond mij zichtbaar veranderd, op een hele positieve manier. Ik ben scherper, productiever en ik kan beter relativeren. Dat is mijn grootste winst!’’

Bas startte in januari 2018 bij Fitlife Coach. Hij zag een advertentie voorbij komen op facebook over een 3 maandenprogramma. Hij besloot door te pakken, verantwoordelijkheid te nemen en beter voor zichzelf te gaan zorgen.

“Bij het telefoontje van Rik, snel na mijn aanmelding, vertelde ik hem dat ik er nog even over na wilde denken. Toen besefte ik dat ik mezelf tijd gaf om allerlei smoezen te bedenken waarom het nu toch niet goed uitkwam. Druk op het werk is het altijd. Ik heb Rik  toch meteen teruggebeld dat ik het ging doen! “

Nu een jaar later is Bas nog steeds fanatiek en bezig met sporten. Hij heeft 1 uur in de week Personal training bij Niels en elke vrijdagavond is hij in de Small Group te vinden. Hij heeft dezelfde lessen aangehouden waar die mee gestart is in het drie maanden programma.

“Deze afwisseling van lessen is goed voor mij. De meeste oefeningen lukken mij niet meteen met één keer voordoen. Het is fijn dat er bij de PT extra aandacht is voor de uitvoering van de oefeningen. Ik heb dat net wat meer nodig. Tevens motiveert Niels mij én vind ik  andere oefeningen die PT biedt zoals gewichtheffen leuk om te doen! Bij de small group geniet ik vooral van de frisse buitenlucht en oefeningen die bij de PT niet mogelijk zijn, zoals het hardlopen. “

 

 

 

 

 

 

 

De vaste routine die Bas trouw aanhoudt bij zijn sportdagen helpen hem enorm. Dat zijn de dagen dat hij eerder naar huis rijdt en niks anders plant. Dat zorgt ervoor dat hij staat waar hij nu staat. Ruim 12 kilo lichter,  fitter en vooral een beter zelfbewustzijn en zelfverantwoordelijkheid.

“Voor mijn privéleven is dit zo goed geweest. Ik ben niet meer alleen met mijn werk bezig. Ik ben relaxter.”

De eetgewoontes van Bas waren al gezond maar er viel nog wel winst te behalen. Het werken met de voedingsapp werkte verrassend. Een eye opener, leerzaam. Na 3 maanden was de app niet meer nodig. Minder bier, meer volkoren producten, meer fruit dan alleen citroen en grapefruit en in plaats van altijd gehakt, staat er nu ook vaker wat kip of wat anders op het menu.

“Ik eet bewuster, proef meer, mijn smaak is veranderd. Het is geen kwestie van volhouden. Dat klinkt negatief. Het is nu zo, gewoontes zijn veranderd en mijn smaak is verbeterd. Ik ben niet bang om terug te vallen.”

Deel dit bericht:

Sportschool dicht? Dit zijn de beste opties voor 2021!

Door het Coronavirus stond in 2020 onze gezondheid en het hebben van een goede (mentale) weerstand op de voorgrond. Als we het nieuwe jaar fit, sterk en gezond willen starten dan zijn juist nu die goede voornemens (en vooral de goede acties) belangrijk. Januari is traditioneel een periode van gezond eten, sporten, fitness, diëten, a

Lees meer

Waarom Bootcamp geniaal is

Vanuit het Amerikaanse leger overgenomen door de fitnessindustrie en vervolgens bekend geworden over de hele wereld. Het heeft...

Lees meer
Archief
Frank Heijmen

"Ik was ruim 120 kilo. Met de hulp van Rik nu een nieuwe levensstijl, 13 kilo lichter, meer energie en zelfvertrouwen!"

Frank Heijmen
Betty Bodt

"Ik voel me een stuk fitter en energieker"

Betty Bodt
Ronald Krumeich

"Nu ruim 3 maanden later 11 kg afgevallen en voel me gezond en sterk en krijg complimenten van mijn omgeving. "

Ronald Krumeich
Marjolijn van der Schoot

"Al 2 jaar migraine vrij en totaal 44 kilo afgevallen!"

Marjolijn van der Schoot
Nanne Brouwer

"In de eerste drie maanden ruim 12 kg eraf. Ik merk aan alles dat mijn conditie veel beter is."

Nanne Brouwer
Petra van Kampen

"Door de verandering van leefstijl ben ik mijn droom om te gaan werken in de tropen nu eindelijk aan het realiseren"

Petra van Kampen
Dorenda Brinkman

"Ik ben Rik (en inmiddels zijn groeiende team) enorm dankbaar voor wat ik heb bereikt."

Dorenda Brinkman
Celeste Brink

"De veranderingen die ik doorgemaakt heb zijn echt ‘life changing'"

Celeste Brink
Annemijn

"Dankzij Fitlife Coach horen sporten en gezond leven nu helemaal bij mijn dagelijks leven!"

Annemijn
José

"Blij dat ik deze keuze gemaakt heb ik voel me fit mijn conditie is verbeterd en ik ben in vier maanden ruim 18 kilo afgevallen"

José

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.