De kracht van echt kiezen

Geplaatst op 01-05-2018

Life is all about making choices

Weten wat je wil in het leven maakt kiezen makkelijker. Wil je je energiek voelen, goed in je vel zitten en tevreden zijn over je lijf en conditie? Dan wordt het tijd om een keuze te maken voor een gezonde leefstijl. Dat houdt in; structureel sporten, gezond eten, voldoende bewegen en de juiste hoeveelheid rust.

Niet kiezen is ook een keuze

Voor veel mensen blijft een goed lijf en een goede conditie een wens waar nooit echt een keuze in gemaakt wordt. Net zoals in de commercial van Royal Club kan het dan zo zijn dat je vitaliteit ergens eindigt waar je dat helemaal niet wilt. Voor sommige mensen misschien prima, maar niet voor diegene die alles uit het leven willen halen.

 

 

 

 

 

 

 

Wachten op het seintje van boven

Soms zie ik mensen onnodig lang afwachten voordat ze in actie komen. Een soort van koud water vrees waardoor je onnodig veel tijd verdoet met niet kiezen. Je hoeft niet te wachten totdat er voldoende motivatie verzameld is, er komt geen seintje van boven waarop het ideale moment aangebroken is. De kracht van echt kiezen voor een gezonde leefstijl overstijgt motivatie en is veel duurzamer. Want zelfs als je eenmaal de keus gemaakt hebt zal het regelmatig voorkomen dat je geen zin hebt of niet gemotiveerd bent. En dat maakt dus niet uit! Je bent vast niet elke dag gemotiveerd om naar je werk te gaan, maar je gaat toch omdat je de inkomsten belangrijk genoeg gemaakt hebt. Eenzelfde krachtige keuze kun je maken voor je vitaliteit.

De kracht van echt kiezen

In deze korte video geef ik nog een paar praktische voorbeelden.

 

Deel dit bericht:

Sportschool dicht? Dit zijn de beste opties voor 2021!

Door het Coronavirus stond in 2020 onze gezondheid en het hebben van een goede (mentale) weerstand op de voorgrond. Als we het nieuwe jaar fit, sterk en gezond willen starten dan zijn juist nu die goede voornemens (en vooral de goede acties) belangrijk. Januari is traditioneel een periode van gezond eten, sporten, fitness, diëten, a

Lees meer

Waarom Bootcamp geniaal is

Vanuit het Amerikaanse leger overgenomen door de fitnessindustrie en vervolgens bekend geworden over de hele wereld. Het heeft...

Lees meer
Archief
Frank Heijmen

"Ik was ruim 120 kilo. Met de hulp van Rik nu een nieuwe levensstijl, 13 kilo lichter, meer energie en zelfvertrouwen!"

Frank Heijmen
Betty Bodt

"Ik voel me een stuk fitter en energieker"

Betty Bodt
Ronald Krumeich

"Nu ruim 3 maanden later 11 kg afgevallen en voel me gezond en sterk en krijg complimenten van mijn omgeving. "

Ronald Krumeich
Marjolijn van der Schoot

"Al 2 jaar migraine vrij en totaal 44 kilo afgevallen!"

Marjolijn van der Schoot
Nanne Brouwer

"In de eerste drie maanden ruim 12 kg eraf. Ik merk aan alles dat mijn conditie veel beter is."

Nanne Brouwer
Petra van Kampen

"Door de verandering van leefstijl ben ik mijn droom om te gaan werken in de tropen nu eindelijk aan het realiseren"

Petra van Kampen
Dorenda Brinkman

"Ik ben Rik (en inmiddels zijn groeiende team) enorm dankbaar voor wat ik heb bereikt."

Dorenda Brinkman
Celeste Brink

"De veranderingen die ik doorgemaakt heb zijn echt ‘life changing'"

Celeste Brink
Annemijn

"Dankzij Fitlife Coach horen sporten en gezond leven nu helemaal bij mijn dagelijks leven!"

Annemijn
José

"Blij dat ik deze keuze gemaakt heb ik voel me fit mijn conditie is verbeterd en ik ben in vier maanden ruim 18 kilo afgevallen"

José

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.