Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van opgesteld door Niels van Driel, bedrijfsnaam Fitlife Coach, kvk: 84131543. Bankrekening NL67BUNQ2065914947. Btw-id: NL003917042B84.  De persoon die een aankoop doet bij Fitlife Coach noemen we in deze overeenkomst de klant. De klant geeft met aankoop van een programma of lidmaatschap aan akkoord te zijn met deze voorwaarden.

Specifiek:

1.    De klant schaft een product aan via onze online webshop. Dit kan een éénmalig programma zijn of een abonnement.
2.    Het programma of abonnement start op het moment dat de online betaling voltooid is.
3.    Vanaf de start beschikt de klant over één of meerdere credits waarmee trainingen kunnen worden geboekt.
4.    Een abonnement is maandelijks opzegbaar en wordt maandelijks automatisch verlengt vanaf de startdatum.
5.    De opzegtermijn van een abonnement is 30 dagen.
6.    De betaling van een abonnement  gaat via SEPA-incasso en wordt aan het begin van de nieuwe periode, op de startdatum, automatisch geïncasseerd. De klant geeft met het accepteren van deze algemene voorwaarden akkoord voor de maandelijkse SEPA-incasso. Incassaties worden uitgevoerd via Mollie B.V.
7.    De klant kan het abonnement schriftelijk opzeggen door minimaal 30 dagen van te voren een  e-mail te sturen naar info@fitlifecoach.nl
8.    Fitlife Coach werkt met credits. Eén personal training sessie kost één personal training credit. Bij een abonnement worden er wekelijks (op de dag dat het abonnement is aangeschaft) automatisch credits op het account van de cliënt bijgeschreven, gelijk aan het type abonnement. 
9.    Credits zijn onbeperkt geldig tot aan de beëindiging van het lidmaatschap. Mocht er een training gemist worden dan blijft de credit dus geldig. De klant kan eventueel extra trainingen inplannen om de credits binnen de duur van het lidmaatschap op te maken.
10.    Mochten er na beëindiging van het lidmaatschap nog credits over zijn dan zijn deze nog te gebruiken met een maximale geldigheid van 1 credit per week. Dus in het geval van 4 credits zijn deze nog maximaal 4 weken in te zetten. 
11.    Personal training afspraken kunnen tot twaalf uur voor aanvang van de afspraak afgezegd worden. Mocht de klant binnen twaalf uur voor aanvang van de afspraak de afspraak afzeggen dan wordt het uur geboekt. De klant verliest daarmee recht op het inhalen of op financiële vergoeding voor dat uur. De reden van afzegging is niet van belang.

Algemeen:

12.    Wanneer de klant niet aan zijn betalingsverplichtingen voldoet behoud Fitlife Coach het recht om de overeenkomst vroegtijdig stop te zetten.
13.    Klant stemt vooraf in met het feit dat ondanks zorgvuldig handelen van de trainer er altijd een risico is op blessures na directe aanleiding van fysieke trainingen verzorgt door Fitlife Coach.
14.    Klant verklaart geen medische bezwaren te hebben tegen fysieke inspanningen en is verplicht Fitlife Coach op de hoogte te brengen bij belangrijke veranderingen hierin.
15.    Klant stemt in met het verwerken en delen van persoonsgegevens. Het privacy beleid van Fitlife Coach ter inzage te vinden via: https://www.fitlifecoach.nl/privacy-policy
16.    Een kopie van deze algemene voorwaarden is te vinden via: https://www.fitlifecoach.nl/algemene-voorwaarden

Sportschool dicht? Dit zijn de beste opties voor 2021!

Door het Coronavirus stond in 2020 onze gezondheid en het hebben van een goede (mentale) weerstand op de voorgrond. Als we het nieuwe jaar fit, sterk en gezond willen starten dan zijn juist nu die goede voornemens (en vooral de goede acties) belangrijk. Januari is traditioneel een periode van gezond eten, sporten, fitness, diëten, a

Lees meer

Waarom Bootcamp geniaal is

Vanuit het Amerikaanse leger overgenomen door de fitnessindustrie en vervolgens bekend geworden over de hele wereld. Het heeft...

Lees meer
Archief
Frank Heijmen

"Ik was ruim 120 kilo. Met de hulp van Rik nu een nieuwe levensstijl, 13 kilo lichter, meer energie en zelfvertrouwen!"

Frank Heijmen
Betty Bodt

"Ik voel me een stuk fitter en energieker"

Betty Bodt
Ronald Krumeich

"Nu ruim 3 maanden later 11 kg afgevallen en voel me gezond en sterk en krijg complimenten van mijn omgeving. "

Ronald Krumeich
Marjolijn van der Schoot

"Al 2 jaar migraine vrij en totaal 44 kilo afgevallen!"

Marjolijn van der Schoot
Nanne Brouwer

"In de eerste drie maanden ruim 12 kg eraf. Ik merk aan alles dat mijn conditie veel beter is."

Nanne Brouwer
Petra van Kampen

"Door de verandering van leefstijl ben ik mijn droom om te gaan werken in de tropen nu eindelijk aan het realiseren"

Petra van Kampen
Dorenda Brinkman

"Ik ben Rik (en inmiddels zijn groeiende team) enorm dankbaar voor wat ik heb bereikt."

Dorenda Brinkman
Celeste Brink

"De veranderingen die ik doorgemaakt heb zijn echt ‘life changing'"

Celeste Brink
Annemijn

"Dankzij Fitlife Coach horen sporten en gezond leven nu helemaal bij mijn dagelijks leven!"

Annemijn
José

"Blij dat ik deze keuze gemaakt heb ik voel me fit mijn conditie is verbeterd en ik ben in vier maanden ruim 18 kilo afgevallen"

José

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.