Workshop Duurzame Inzetbaarheid

Onze unieke workshop is een leuke en interactieve manier om medewerkers kennis te laten maken met het thema duurzame inzetbaarheid. De deelnemer wordt zich bewust van zijn eigen duurzame inzetbaarheid, stelt persoonlijke doelen en krijgt voor zichzelf helder welke ondersteuning hij hierbij kan gebruiken. Het onderwerp duurzame inzetbaarheid gaat leven onder de deelnemers en het management krijgt direct input vanuit de groep. Na afloop van de workshop heeft het bedrijf inzicht in de huidige stand van zaken voor wat betreft duurzame inzetbaarheid en weet hij waar de behoefte van de medewerkers ligt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inhoud van de workshop

 • Plenaire introductie over het onderwerp duurzame inzetbaarheid
 • Uitleg spelregels van de workshop
 • Uitvoeren van de workshop:
  • Blad 1 is een vragen / opdrachten blad die elke deelnemer voor zichzelf invult. De ingevulde waarden blijven privé.
  • De groep wordt ingedeeld in kleinere groepen en verdeeld over de vragen / opdrachten. Dit omdat er een aantal meetonderdelen inzitten waarvoor instrumenten gebruikt moeten worden.
  • Nadat iedereen zijn blad ingevuld heeft gaan we interactief aan de slag met scherm en smartphone.
 • Plenaire terugkoppeling van de ingevulde vragen. Gemiddeldes worden direct in de presentatie zichtbaar, toegelicht en besproken. Elk antwoord levert een bepaald aantal punten op wat uiteindelijk leidt tot een persoonlijke DI score. Tijdens en na afloop van de gehele workshop blijft de persoonlijke DI score privé.
 • De workshop gaat verder met het invullen van blad 2. Deze gaat over het stellen van persoonlijke doelen en vraagt uit waar de behoefte en hulpvragen liggen.
 • Plenair is er weer een interactieve terugkoppeling en open inbreng over de behoefte. De workshop wordt afgesloten met het creëren van een gezamenlijke gedachtenwolk ter verbetering van de duurzame inzetbaarheid.
 • Na afloop van de workshop krijgt het bedrijf een rapport van de gezamenlijke DI Score, de aangebrachte behoefte en een vervolgadvies op maat.

Sportschool dicht? Dit zijn de beste opties voor 2021!

Door het Coronavirus stond in 2020 onze gezondheid en het hebben van een goede (mentale) weerstand op de voorgrond. Als we het nieuwe jaar fit, sterk en gezond willen starten dan zijn juist nu die goede voornemens (en vooral de goede acties) belangrijk. Januari is traditioneel een periode van gezond eten, sporten, fitness, diëten, a

Lees meer

Waarom Bootcamp geniaal is

Vanuit het Amerikaanse leger overgenomen door de fitnessindustrie en vervolgens bekend geworden over de hele wereld. Het heeft...

Lees meer
Archief
Frank Heijmen

"Ik was ruim 120 kilo. Met de hulp van Rik nu een nieuwe levensstijl, 13 kilo lichter, meer energie en zelfvertrouwen!"

Frank Heijmen
Betty Bodt

"Ik voel me een stuk fitter en energieker"

Betty Bodt
Ronald Krumeich

"Nu ruim 3 maanden later 11 kg afgevallen en voel me gezond en sterk en krijg complimenten van mijn omgeving. "

Ronald Krumeich
Marjolijn van der Schoot

"Al 2 jaar migraine vrij en totaal 44 kilo afgevallen!"

Marjolijn van der Schoot
Nanne Brouwer

"In de eerste drie maanden ruim 12 kg eraf. Ik merk aan alles dat mijn conditie veel beter is."

Nanne Brouwer
Petra van Kampen

"Door de verandering van leefstijl ben ik mijn droom om te gaan werken in de tropen nu eindelijk aan het realiseren"

Petra van Kampen
Dorenda Brinkman

"Ik ben Rik (en inmiddels zijn groeiende team) enorm dankbaar voor wat ik heb bereikt."

Dorenda Brinkman
Celeste Brink

"De veranderingen die ik doorgemaakt heb zijn echt ‘life changing'"

Celeste Brink
Annemijn

"Dankzij Fitlife Coach horen sporten en gezond leven nu helemaal bij mijn dagelijks leven!"

Annemijn
José

"Blij dat ik deze keuze gemaakt heb ik voel me fit mijn conditie is verbeterd en ik ben in vier maanden ruim 18 kilo afgevallen"

José

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.