Als supporter moet je in topvorm zijn!

Van de business club bij Vitesse tot aan de dagelijkse business en het privé leven, waar prestaties geleverd moeten worden is het nodig om in topvorm te zijn!

Bij Fitlife Coach in Arnhem helpen we mensen met persoonlijke aandacht en expertise naar een fit lijf en leven. Onze missie is zo veel mogelijk mensen te helpen om nú en later gezond en gelukkig in het leven te staan. We doen dit via personal training en small group training. Daarnaast begeleiden we je in voeding en het creëren van een gezonde leefstijl. 

Wil je graag fit zijn, je energiek voelen en goed in je vel zitten? Kom onze begeleiding kosteloos en vrijblijvend uitproberen met de TRY-OUTS!

Wat kun je verwachten?

try outs fitlife coach! In onze privé studio in het centrum van Arnhem geven we personal training en small group training. Geen grote sportschool maar een gezellige ruimte waar niemand anders is dan jij en je personal trainer om samen de functionele training te doen.

try outs fitlife coach! We geven voornamelijk functional training. Dit is een combinatie van cardio- en krachttraining op een leuke, afwisselende manier gegeven. Hiermee stimuleer je de verbranding en bouw je een functioneel fit lichaam waar je elke dag plezier van hebt. We gebruiken geen grote apparaten maar voornamelijk losse gewichten, kleine materialen en het eigen lichaamsgewicht. 

We komen vooraf altijd in gesprek om te bespreken wat je huidige niveau is, wat je graag zou willen bereiken en waar we rekening mee moeten houden. Vervolgens ga je met je personal trainer aan de slag om resultaat te creëren.  try outs fitlife coach!


Waar en wanneer zijn er mogelijkheden?

Onze locatie: Jansbuitensingel 30, Arnhem. Parkeren kan gratis op onze locatie.

Wij zijn 7 dagen per week open. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laten plannen we trainingen in. De beschikbaarheid is daardoor afhankelijk van jouw agenda en de huidige bezetting van de studio. Om actuele tijden en mogelijkheden te bespreken komen we graag in contact. 

Wil je graag fit zijn, je energiek voelen en goed in je vel zitten? Kom onze begeleiding kosteloos en vrijblijvend uitproberen met de TRY-OUTS!

Sportschool dicht? Dit zijn de beste opties voor 2021!

Door het Coronavirus stond in 2020 onze gezondheid en het hebben van een goede (mentale) weerstand op de voorgrond. Als we het nieuwe jaar fit, sterk en gezond willen starten dan zijn juist nu die goede voornemens (en vooral de goede acties) belangrijk. Januari is traditioneel een periode van gezond eten, sporten, fitness, diëten, a

Lees meer

Waarom Bootcamp geniaal is

Vanuit het Amerikaanse leger overgenomen door de fitnessindustrie en vervolgens bekend geworden over de hele wereld. Het heeft...

Lees meer
Archief
Frank Heijmen

"Ik was ruim 120 kilo. Met de hulp van Rik nu een nieuwe levensstijl, 13 kilo lichter, meer energie en zelfvertrouwen!"

Frank Heijmen
Betty Bodt

"Ik voel me een stuk fitter en energieker"

Betty Bodt
Ronald Krumeich

"Nu ruim 3 maanden later 11 kg afgevallen en voel me gezond en sterk en krijg complimenten van mijn omgeving. "

Ronald Krumeich
Marjolijn van der Schoot

"Al 2 jaar migraine vrij en totaal 44 kilo afgevallen!"

Marjolijn van der Schoot
Nanne Brouwer

"In de eerste drie maanden ruim 12 kg eraf. Ik merk aan alles dat mijn conditie veel beter is."

Nanne Brouwer
Petra van Kampen

"Door de verandering van leefstijl ben ik mijn droom om te gaan werken in de tropen nu eindelijk aan het realiseren"

Petra van Kampen
Dorenda Brinkman

"Ik ben Rik (en inmiddels zijn groeiende team) enorm dankbaar voor wat ik heb bereikt."

Dorenda Brinkman
Celeste Brink

"De veranderingen die ik doorgemaakt heb zijn echt ‘life changing'"

Celeste Brink
Annemijn

"Dankzij Fitlife Coach horen sporten en gezond leven nu helemaal bij mijn dagelijks leven!"

Annemijn
José

"Blij dat ik deze keuze gemaakt heb ik voel me fit mijn conditie is verbeterd en ik ben in vier maanden ruim 18 kilo afgevallen"

José

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.