6 weken gluten en zuivelvrij leden

Vanaf 2 november tot en met december promoten wij onze gloednieuwe 6 weken gluten- en zuivelvrije challenge.

Voor onze leden willen we het ook mogelijk maken om deel te nemen aan deze challenge en voor de feestdagen nog extra resultaat te creëren.

Deze challenge is voor mensen die;

  • Moeite hebben met afvallen

< >Moeite hebben met het vasthouden van een ideaal lichaamsgewichtRegelmatig een opgeblazen gevoel of onrustige buik hebben Weinig energie hebbenEen persoonlijke afspraak om je goed op te starten en doelen te stellenComplete gluten- en zuivelvrije voedingsgids met tips en receptenOndersteunende gluten- en zuivelvrij groep in onze app voor meer recepten, tips, adviezen en ervaringen! Een persoonlijke analyse van je voedingslogboek met een telefonisch consultEen persoonlijke afspraak als eindmeting na 6 weken

Voor nieuwe leden kost deze challenge €179,00 en dat is al best een scherpe prijs. Voor onze leden kost deelname aan deze challenge eenmalig €49!

Je kunt je tot uiterlijk 19 november opgeven voor deze challenge zodat je hem nog voor het einde van dit jaar kunt afronden. Je kan daarbinnen starten wanneer je zelf wilt.

Veel gestelde vragen:

Is deze challenge wel geschikt voor mij?

Deze challenge is in principe voor iedereen geschikt. Ook al heb je totaal geen moeite of gevoeligheid voor gluten of zuivel dan toch kun je nog veel bereiken met deze challenge. Dat komt omdat je even heel scherp moet zijn op je voeding; goed voorbereiden, goede keuzes maken en niet te veel eten. Daardoor ga je gezonder eten en dat is sowieso goed. Daarnaast; Baat het niet, dan schaad het niet!

Is het lastig om gluten en zuivelvrij te eten?

Op zich valt dat wel mee. Maar je moet natuurlijk wel goed opletten met wat je eet dus het kost wel enige aandacht en voorbereiding. Maar de ervaring leert dat als je eenmaal weet wat wel en niet mag dat het dan allemaal prima te doen is! Daarnaast is in de voedingsgids heel goed uitgewerkt wat wel en niet mag en krijg je voor ontbijt, lunch en diner ieders drie maaltijden uitgewerkt aangeboden. Via de app sluit je aan bij een speciale groep voor deze challenge en ontvang je nog meer tips en recepten.

Kan ik tijdens de feestdagen dan nog wel iets eten??

Jazeker! Er zijn echt genoeg opties. Het grote voordeel is dat je door de gluten en zuivelvrije keuze heel veel ongezonde dingen laat staan. Tijdens de challenge krijg je genoeg begeleiding om de feestdagen goed door te komen!

Sportschool dicht? Dit zijn de beste opties voor 2021!

Door het Coronavirus stond in 2020 onze gezondheid en het hebben van een goede (mentale) weerstand op de voorgrond. Als we het nieuwe jaar fit, sterk en gezond willen starten dan zijn juist nu die goede voornemens (en vooral de goede acties) belangrijk. Januari is traditioneel een periode van gezond eten, sporten, fitness, diëten, a

Lees meer

Waarom Bootcamp geniaal is

Vanuit het Amerikaanse leger overgenomen door de fitnessindustrie en vervolgens bekend geworden over de hele wereld. Het heeft...

Lees meer
Archief
Frank Heijmen

"Ik was ruim 120 kilo. Met de hulp van Rik nu een nieuwe levensstijl, 13 kilo lichter, meer energie en zelfvertrouwen!"

Frank Heijmen
Betty Bodt

"Ik voel me een stuk fitter en energieker"

Betty Bodt
Ronald Krumeich

"Nu ruim 3 maanden later 11 kg afgevallen en voel me gezond en sterk en krijg complimenten van mijn omgeving. "

Ronald Krumeich
Marjolijn van der Schoot

"Al 2 jaar migraine vrij en totaal 44 kilo afgevallen!"

Marjolijn van der Schoot
Nanne Brouwer

"In de eerste drie maanden ruim 12 kg eraf. Ik merk aan alles dat mijn conditie veel beter is."

Nanne Brouwer
Petra van Kampen

"Door de verandering van leefstijl ben ik mijn droom om te gaan werken in de tropen nu eindelijk aan het realiseren"

Petra van Kampen
Dorenda Brinkman

"Ik ben Rik (en inmiddels zijn groeiende team) enorm dankbaar voor wat ik heb bereikt."

Dorenda Brinkman
Celeste Brink

"De veranderingen die ik doorgemaakt heb zijn echt ‘life changing'"

Celeste Brink
Annemijn

"Dankzij Fitlife Coach horen sporten en gezond leven nu helemaal bij mijn dagelijks leven!"

Annemijn
José

"Blij dat ik deze keuze gemaakt heb ik voel me fit mijn conditie is verbeterd en ik ben in vier maanden ruim 18 kilo afgevallen"

José

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.